Yoga

- Jun 15, 2018-

Yoga is ontstaan in India. Het staat al meer dan vijfduizend jaar bekend als "de schat van de wereld". Yoga vindt zijn oorsprong in de uitlopers van de Himalaya in het noorden van India. Wanneer de oude Indiase yogi's hun lichaam en geest in de natuur beoefenen, is het onbedoeld om te ontdekken dat allerlei soorten dieren en planten op natuurlijke wijze worden behandeld, ontspannen, slapen of wakker blijven en dat ze op natuurlijke wijze kunnen worden genezen zonder enige behandeling. Dus de oude India yoga beoefenaars, gebaseerd op de houding van het dier, observeren, nagebootst en ervaren ze, het creëren van een reeks fysieke en mentale oefeningssystemen, dat wil zeggen, de lichaamspositiemethode. Deze houdingen hebben meer dan vijfduizend jaar beweging ondergaan, en yoga heeft mensen de behandelmethode geleerd om generaties van generatie op generatie te helpen.

 

Yoga is meer dan alleen een populaire of modieuze fitnessoefening. Yoga is een heel oude methode van energiekennistraining, die filosofie, wetenschap en kunst integreert. De basis van yoga is gebaseerd op de filosofie van het oude India. Duizenden jaren lang zijn psychologische, fysiologische en spirituele leefregels een belangrijk onderdeel geworden van de Indiase cultuur.


Een paar:Nieuwe langere kogeltrein trein om in juli te starten Volgende:Waar zijn de acryl-display-racks die vaak worden gebruikt