World Book and Copyrights Day

- Apr 23, 2018-

World Book and Copyrights Day

Hé, jongens, weet je welke dag het vandaag is? Precies, vandaag is de dag van de wereldlezing, het staat bekend als Werelddagboek en dag van het auteursrecht, ook als konow als Werelddagboek.

Het is de vereniging van internationale uitgevers. Zeker elke dag, op 23 april 1995, als het 'wereldboek en de dag van het auteursrecht' is het doel om meer mensen te laten lezen en wirte.Hope dat de mensen verspreid over de hele wereld , of je nu oud of jong bent, ongeacht of je arm of rijk bent, of je ziek bent of gezond. Kan genieten van het plezier van het lezen van boeken, kan respecteren en verdragen omdat het een grote bijdrage heeft geleverd aan het denken over mensencultuur, cultuur, wetenschap, literatuurmeesters, de bescherming van intellectuele eigendomsrechten. Elk jaar, meer dan 100 conutries is de wereld houden verschillende feesten en boeken campaighs.

Nu zou ik graag een oud gezegde van Eward Gibbon met u willen delen. De boeken die zijn gemaakt, zijn in de donkere middeleeuwen verspreid zoals een zon schijnt op de desolate desserts, om de duisternis in licht te veranderen. Deze boeken zijn epochaal werk in de geschiedenis van de menselijke geest, en mensen marcheren naar nieuwe ontdekkingen op grond van hun principes. Een boek is een getrouwe spiegel die het hart van de wijze in onze harten laat schijnen.

Een paar:Moeten de feestdagen van de Gouden Week worden afgeschaft Volgende:The Influence Of International Financial Crisis