Wijsheid in de geest is beter dan geld in de hand

- Apr 16, 2018-

Wijsheid in de geest is beter dan geld in de hand

De menselijke geschiedenis is een voortdurend streven naar wijsheid. Ondanks verschillende interpretaties van wijsheid aangeboden door verschillende mensen, bereiken we allemaal een consensus dat wijsheid in de geest beter is dan geld de hand is. Voor mij rust wijsheid in aanhoudend denken.

Wat mij betreft, er zijn thrree methoden die ons helpen om wijs te zijn. Om te beginnen, lezen maakt een volle man en brengt ons wijsheid. Het verzamelen van de diverse gedachten en bewonderenswaardige wijsheid van oude talenten. Boeken zijn permanente vrienden van de mens, vergezeld waardoor mensen kunnen leren wijs te worden. Bovendien moeten individuen falen leren, de moeder van het succes. De les uit vervuilingservaringen leidt tot ultieme wijsheid. Last but not least moeten mensen genoeg tijd hebben om over zichzelf na te denken.

Samenvattend, wijsheid is zo zwaarwichtig dat het voor ons noodzakelijk is om wijsheid te vergaren. Met wijsheid in de geest veronderstel ik dat het niet moeilijk is om geld in de hand te hebben.

Een paar:Beter laat dan nooit Volgende:Ik hou van zingen