Daarom moeten wij de Skin Care producten

- Jun 25, 2018-

Antiaging effect van skin care producten

Huidveroudering heeft de kenmerken van universaliteit, multifactoriële, progressieve, degeneratieve en endogene. De structuur van de huid en de fysiologische functie zijn vooral manifesteerde als de toename van de dikte van de opperhuid, de ernstige atrofie of hyperplasie in verschillende delen, Keratinocyt en melanocyt tot op zekere hoogte van nucleaire heteroseksueel.

Anti - veroudering-principe:

De effecten van anti het verouderen van de werkzame stoffen omvatten: het verwijderen van vrije radicalen, verbetering van de snelheid van celproliferatie en vertragen van het tempo van de degradatie van de extracellulaire matrix, dus anti-aging cosmetica noodzaak om te kiezen van uitstekende huid zorg agenten, vullen genoeg voedingsstoffen te huid en bereik diep voeding. Op hetzelfde moment, het ook het verlies van vocht in de huid vertraagt en beschermt de huid.

Effectieve zonnebrandcrème: zonlicht is een belangrijke reden voor een versnelling van huidveroudering. Zijn dus essentiële producten voor anti-aging cosmetica anti zon en UV-straling.

Diepe hidratatie: Hoewel er vele factoren ter bevordering van huidveroudering, is de hoeveelheid water in de huid de belangrijkste factor te houden van de huid zacht en elastisch en voorkomen van veroudering.

Remming van de activiteit van eiwit dronken en het vergroten van de synthese van eiwitten: de huid bestaat uit collageen en elastine en de toestand van de huid is afhankelijk van het verlies van eiwit en het vermogen van de cellen voor het synthetiseren van de eiwitten in de huid. Afbraak van de elastine- en degeneratie zal leiden tot verlies van elasticiteit, ontspanning, rimpels en andere symptomen van verouderende. Vertragen van het tempo van de degradatie van de elastine daarom ook een van de beginselen van anti-aging cosmetica ontwerp.

Opruiming vrije radicalen:van het mechanisme van huidveroudering kunnen we zien dat huidveroudering is gerelateerd aan de verzwakking van de antioxidatieve functie in vivo en de toename van vrije radicalen. Daarom, opruiming van vrije radicalen is uitgegroeid tot een hotspot voor onderzoek in anti-aging cosmetica.


Elke gril hebben veel huid zorg en cosmetische producten, ze allemaal in uw kaptafel, maar ze zal veel ruimte innemen en laat uw tabel chaotisch. Hoe om te sorteren hen en schoon uw dressoir? Hieronder is onze nieuwe aankomst acryl cosmetische opslag lades, ze zal helpen u bij het oplossen van dit probleem.

Acrylic Cosmetic Storage Drawers (1).jpg

Een paar:Badkamermeubel onderhoudt Volgende:Alle zes studenten In de slaapzaal werden toegelaten Tsinghua University en de Universiteit van Peking