Waar zijn de acryl-display-racks die vaak worden gebruikt

- Jun 14, 2018-

Toepassingsbereik van acrylschermframe:

1. Acrylcosmetica vertoningstribune: De belangrijkste verkoopgroep van schoonheidsmiddelen is jonge en mooie jonge vrouwen. Bij de keuze van de displaystandaard voor cosmetica zijn mooie kleuren, high-end mode en mooie styling vereist. Het is duidelijk dat deze acryl cosmetische display-stands voldoen aan deze functie. Het kan gezegd worden dat acrylcosmetica displaystandaard de beste keuze is voor cosmetica-weergave!


2. Sieraden acryl display standaard: de traditionele sieraden display stand is gemaakt van glas, plastic of hout. Het is zwaar en kwetsbaar met betrekking tot glas, goedkoop en laagwaardig plastic en hout is bang voor insecten. Het sieraad acryl display staat door middel van Light is goed, kosteneffectief, onbreekbaar, goede hardheid, kan ook een zeefdruk logo zijn.


Natuurlijk zijn er meer dan deze acrylrekken. De acrylrekken hebben een breed scala aan toepassingen. Er kan worden gezegd dat er acrylvertoningsrekken zijn die kunnen worden gebruikt om producten weer te geven.


Acryl display stand voordeel:


Acryl displaystandaard voordeel kan grofweg worden samengevat als de volgende drie aspecten:


Ten eerste kunnen de kwaliteitskenmerken van de acryl-displaystandaard de kwaliteit van de weergegeven producten effectief verbeteren. De kwaliteit van grondstoffen heeft een hogere waarde dan het leven voor zowel productie-georiënteerde als op omloop gerichte ondernemingen.


In vergelijking met de eenvoudige weergave van goederen in het verleden, kan de toepassing van acryl-displayrekken een redelijke en hoogwaardige weergave van goederen bereiken. Het kan niet alleen de uiterlijke kenmerken van goederen weergeven, maar ook de goede kwaliteit van de goederen weergeven, waardoor de consument een algehele hoge kwaliteit heeft. Uitgebreide visuele effecten om potentiële consumptie te stimuleren.


Ten tweede kan het uniforme en op maat gemaakte acrylvertoningsrek het bedrijfsmerk effectief reflecteren en overbrengen en een goed bedrijfsimago creëren. De professioneel ontworpen acryl-displaystandaard kan worden gecombineerd met de culturele connotatie van het bedrijf en het merkimago van het product effectiever demonstreren. Bovendien kunnen acrylrackes in het ontwerp van acrylrekken worden weergegeven door de classificatie van producten, en hetzelfde type koopwaar kan rationeel worden weergegeven, zodat consumenten in één oogopslag kunnen zien tijdens het browsen en de aankoop vergemakkelijken .


Ten derde heeft de professioneel ontworpen acryl displaystand zelf een goede display-functie. Acryl display stands zijn gemaakt van acrylplaten. Bij het ontwerpen van de acryl-displaystandaard moet er rekening mee worden gehouden dat de acryl-displaystandaard perfect moet worden geïntegreerd in de bedrijfscultuur. Daarom heeft de in gebruik genomen acryl displaystand vaak een betere levensduur. Tegelijkertijd heeft het ook goede esthetische effecten; en het is gemakkelijk schoon te maken, waardoor het acrylscherm gemakkelijker is om tijdens gebruik een goede weergavefunctie te behouden.

点击 图标 下载 App


Een paar:Yoga Volgende:De Sco werd opgericht om de regionale veiligheid en stabiliteit te handhaven