Wat is UV-inkjetdruk

- May 21, 2018-

UV-inkjetdruk betekent dat hij UV-inkt gebruikt en dat de monotone manier van UV-inkt UV-monotonie is, dat wil zeggen, inkt wordt gestold door UV-licht. Een ding is om ervoor te zorgen dat inkt op elk materiaal kan worden afgedrukt. Het heeft alleen ultraviolet licht (apparatuur) nodig om monotoon te remmen, dus het afdrukken is niet beperkt tot materiaal.


De UV-inkjetprinter is zeer robuust geweest in de huishoudelijke cadeauwinkels en is de trend van geschenken geworden. Op geschenken kunnen de afbeeldingen, pictogrammen en woorden die waarschijnlijk geliefd zijn bij de foto's van zichzelf, en het gezicht dat de gave van geschenken verbreekt, de waarde van het geschenk en de gave van het geschenk weerspiegelen. UV-inkjetprints in woondecoratie en thuiswinkelcentra: binnenlands familie decoratie winkelcentrum bereikt tientallen miljarden, familiekarakteristieken decoratie is ook stil overheersend. Volgens de favoriete eigenschappen van het huis printen gebruikers hun favoriete foto's of afbeeldingen op decoratieve schilderijen, tegels, meubels en de vloer en decoreren ze hun eigen huis met hun eigen favoriete functies.


UV-inkjetdruk is een nieuw type glasprintapparatuur. Het hoort bij een digitale drukmachine. Acryl-drukmachine is geen professionele titel, volgens de verschillende principes om het verschil te classificeren, kan een kunstglas-drukmachine veel verschillende soorten oproepen en appellaties hebben. UV-inkjetprinten, als een nieuw type afdrukapparatuur, liet de kleurendruk in korte tijd ontploffen en verlegde de karakteristieke golf van digitale kleurenafdrukken.


Als u een UV-inkjetafdrukeffect wilt zien, raadpleegt u hieronder onze opmaaklades voor acrylmake-up, deze kunnen worden bedrukt met uw logo door UV-inkjetdruk.

Acrylic Makeup Storage Drawers (2).jpg

Een paar:De eerste rijkdom is gezondheid Volgende:Houd een positieve houding