Wat is de lasergravure

- May 22, 2018-

De functie van lasergraveren verbetert de efficiëntie van het snijden, maakt het oppervlak van de gravure soepel en rond, verlaagt snel de temperatuur van het gesneden niet-metalen materiaal, vermindert de vervorming en interne spanning van de gravure en kan op grote schaal worden gebruikt in de fijne gravure velden van verschillende niet-metalen materialen.


Naarmate de complexiteit van de snijgravure-technologie wordt versterkt, worden de traditionele handmatige verwerking en bewerking beperkt door apparatuur en technologie, de nauwkeurigheid van de bewerkte objecten is laag en de kwaliteit van de producten wordt tot op zekere hoogte beïnvloed, en het economische voordeel wordt meer beïnvloed .


Gebaseerd op de hoge dichtheid en manoeuvreerbaarheid van laserenergie, is een nieuwe generatie lasersnijdende graveermachine voor het XP-systeem met succes ontwikkeld op basis van vele jaren productie van laserapparatuur. De apparatuur heeft breed verwerkingsmateriaal, een soepele snijkant, geen braam, geen polijsten, geen lawaai, stofvrij, snelle verwerkingssnelheid, hoge precisie, minder afval en hoge efficiëntie, wat de beste keuze is voor alle industrieën.


Hieronder is onze 7 laden acryl make-up organizer, de bovenste en onderste plaat is gesneden door lasergravure, als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op.


7 Drawers Acrylic Makeup Organizer (1).jpg

Een paar:Doorzettingsvermogen betekent overwinning Volgende:Het belang van details