Wat is functie badkamermeubel

- Jul 03, 2018-

De zogenaamde functie-badkamerkast verwijst vooral naar de badkamerkast is eerst praktisch, de functie bezet. Functionele badkamerkasten zijn zeldzaam in China. Het is gemakkelijk om via deze internationale badkamertentoonstelling in Shanghai te zien dat functionele badkamerkasten de hoofdrichting zijn voor de ontwikkeling van toekomstige badkamerkasten.

diversifiëren

In de toekomst zal de functie van de badkamermeubel gediversifieerd zijn. Naast de basisfuncties voor het ontvangen en wassen en spoelen van deze basisfuncties, voegt de toekomstige badkamerkast nog meer functies toe, zoals het toevoegen van digitale LCD-functies. Li Xiaoju onthulde dat volgend jaar, naast de kenmerken van de vorm van de badkamerkast, de tentoonstellingshal in Shanghai digitale en meer functionele elementen zal toevoegen om de levensstijl diverser te maken in de badkamer. En de selectie zal worden gediversifieerd, Li Xiaoju is van mening dat de toekomstige badkamerkast massief hout, roestvrij staal en kunststof glas samen zal combineren. Veel producten in de senior badkamerkasten zijn versmolten met een verscheidenheid aan platen, en het belangrijkste materiaal is nog steeds massief hout. In de ontwerpstijl zullen er in de toekomstige ontwikkeling veel richtingen zijn. Met de geleidelijke verandering van de laag van de sociale consumptie, zal de stijl van de badkamerkast van persoon tot persoon verschillen, maar de hoogte van de badkamer is constant en de functie is gediversifieerd.

De persoonlijke ontwikkeling van badkamerkasten is een grote trend. "Badkamer is de meest onregelmatige kamer, dus badkamerkasten zijn meer geschikt voor gebruik in toiletten en er zijn meer aangepaste badkamerkasten verkrijgbaar." Het is duidelijk dat op dit moment het aandeel van gestandaardiseerde producten en op maat gemaakte producten van Gao Di sanitair 7: 3 is, en de op maat gemaakte producten zullen in de toekomst blijven toenemen.

Hieronder vindt u onze nieuwe, heldere acrylmixopslag, deze is multifunctioneel, u kunt hem gebruiken om uw schoonheidsproducten en accessoires te organiseren, en u kunt hem in uw badkamer plaatsen om uw dagelijks gebruik te sorteren.

Clear Acrylic Makeup Storage (1).jpg


Een paar:Wat is woondecoratie Volgende:Indirecte financiering