Wat is acrylproducten

- Jun 05, 2018-

Acrylproducten verwijzen naar knutselen of consumptiegoederen gemaakt van acrylmaterialen op basis van hun goede eigenschappen. Omdat acrylproducten de voordelen hebben van een hoge transparantie, lage prijs en eenvoudige verwerking, worden acrylproducten veel gebruikt en acrylproducten zijn overal in ons leven te zien.


Acryl heeft een hoge transparantie, een doorlaatbaarheid van 92%, en heeft de reputatie van "plastic kristal". En het heeft uitstekende weatherability, vooral in openlucht, andere plastic kroon, met goede oppervlaktehardheid en glans, die plasticiteit verwerken, in allerlei vormen en producten kan worden gemaakt. Een ander soort bord is een breed scala aan kleuren (inclusief doorzichtige kleurenborden), en een ander kenmerk is dat dikke platen nog steeds een hoge transparantie behouden.


Hieronder is onze 3 laden acryl make-up organizer, gemaakt van acryl van superieure kwaliteit materail, het is milieuvriendelijk. Als u uw huis opgeruimder, schoon en overzichtelijk wilt, neem dan gerust contact met ons op.

3 Drawers Acrylic Makeup Organizer (1).jpg

Een paar:Taylor Swift heeft een wereldwijd partnerschap met Fuji Film tot stand gebracht Volgende:Internationale kinderdag