Wat zijn de classificaties van acrylboxen?

- Aug 24, 2018-

Wat zijn de classificaties van acrylboxen?

Acryldozen hebben verschillende aanpassingsvereisten en hun verwerking en materiaalkeuze zijn ook heel verschillend. Wat het materiaal zelf betreft, heeft acrylverf een goede transparantie, een grote verscheidenheid aan kleuren en is het gemakkelijk te verwerken. Het wordt vaak gebruikt bij de aangepaste productie van verschillende displaystands en doosproducten. In deze dag geeft de Ya Yali display rack-verwerkingsfabriek een gedetailleerd antwoord op het classificatieprobleem van de acrylbox.

Afhankelijk van de verschillende functies van de acrylbox, kunnen zijn producten grofweg in de volgende categorieën worden onderverdeeld:

Acrylkist --- opslag

Acryl opbergdoos, dergelijke acrylproducten worden meestal gebruikt voor het plaatsen van kleine items. Het is noodzakelijk om de directe plakmethode vele malen te gebruiken om ervoor te zorgen dat de opbergdoos genoeg compartimenten heeft om verschillende items te plaatsen; dergelijke acrylboxen zijn meestal gemaakt van gekleurde platen. Het totale effect is mooi, prachtig en hard, sterk en praktisch en zeer praktisch.


Acrylkist --- Cargo-display

Acryl gedroogd fruit box, acryl snack box en andere dergelijke items worden gebruikt voor supermarkt goederen display, het eindproduct is te groot, om ervoor te zorgen dat de binnendiameter van de doos voldoet aan de norm, de V-splitsing is over het algemeen aangenomen in de splitsing van de doos. Om de algehele esthetiek van de doos te beschouwen, wordt de bovenkant bovendien in het algemeen behandeld door warm buigen en wordt een kleine testdoos aan de binnenkant toegevoegd om het weergeven en promoten van de goederen te vergemakkelijken.


Acrylkist ---- Verpakkingsdoos

Anders dan de bovengenoemde twee soorten dozen, is de acrylverpakkingsdoos extreem veeleisend voor de verwerkingstechnologie. Dergelijke doosproducten worden meestal gebruikt voor displayverpakkingen van hoogwaardige artikelen en moeten afzonderlijk worden ontworpen op basis van verschillende productkenmerken. In het specifieke productieproces wordt meestal machinaal warmbuigen gebruikt. Bovendien moeten ervaren werknemers voor sommige zeer technische onderdelen handmatig worden bediend.


Een paar:Bespreek kort het belangrijkste gebruik van acrylproducten Volgende:Pompeio gaat de DVK opnieuw bezoeken