Bezoek Clients

- Aug 31, 2016-

Onze klant een Luxemburgse kwam China vorige week, daarvoor hebben we gesproken over onze acryl e sigaret display ongeveer een week, het fundamentele informationconfirmed van de weergave, alleen wat weinig detail behoefte om te bespreken. We hebben bevestigd dat onze vergadering tijd is de laatste dinsdag ochtend 10:00 uur, maar helaas, het's ochtends met sterke tyfoon, moesten we de vergadering vanmiddag uitgesteld. Toen we op rendez-vous aankwamen, kreeg de klant buikpijn, omdat de verschillende voedsel hem schuin adpat laat, dus we geen keuze te cancele de vergadering hadden.

We repareren andere tijd op vorige week vrijdag, maar we moeten het acryl e sigaret display monster nemen hem hotel, slechts 3 dagen, de tijd is te krap. Bedankt voor onze productieafdeling, zij 2 monsters op tijd klaar. Dus vrijdag ochtend, onze chauffeur en mij nam de monsters en gegaan naar klant hotel. Aangezien de hoogte 1320mm, dat is te lang om te zetten in gemiddelde sedan. Dus we een lichte vrachtwagens reden te houden van de monsters, toen we aankwamen bij het hotel, dat hotel is 5 sterren, is het zeer hoge klasse. Zo waren we gestopt om te krijgen. We uitgelegd lange tijd, maar falen, kregen we in totdat onze klant halen ons vanaf de gate hotel.

Het goede nieuws is de klant tevreden waren over de monsters en de bestelling direct, en hij noemde zijn bedrijf accoutant betalen de storting om ons spoedig, omdat hij dringend dat worden weergegeven.

We kregen een gezegde " niets in de wereld is moeilijk als je je hart gestoken".PS Cosmetische ladeEen paar:Bedrijf & producten introductie Volgende:Schilderij van de bloemgift Naiad Shell Art Craft