Gebruik van acrylplaten

- May 26, 2018-

Acryl producten zijn acryl, acryl plastic deeltjes, acryl lichtbakken, borden, acryl badkuipen, acryl kunstmarmer, acrylhars, acryl (latex) verf, acryl lijmen en andere producten, een breed assortiment.

Acrylic plate.jpg

Acrylproducten, die vaak door mensen worden gezien, zijn gemaakt van Acrylic Granules, Sheets of Resins en zijn samengesteld uit verschillende materialen en functies door verschillende verwerkingsmethoden. Acrylvezels, Acryl Katoen, Acrylgaren, Acryl Nylon, enz., Die vaak worden gehoord, verwijzen naar synthetische vezels gemaakt van acrylzuur en zijn niet gerelateerd aan Acryl-producten.

Onder hen is wat mensen vaak zeggen acrylplaat Polymethyl Methyl Methacrylaat (PMMA) plaat, die is gemaakt van "Methyl Methacrylaat Methyl Methacrylaat (MMA)". Of geëxtrudeerd uit acrylpellets via een pers. In het verleden werd de plaat gewoonlijk aangeduid als organisch glas. Acryl is gemaakt van Engels acryl, dit wil zeggen een PMMA-plaat gemaakt van een organische verbinding MMA, die transparantie en transparantie heeft zoals glas. Alle vellen die zijn afgeleid van transparante kunststoffen zoals PS, PC, enz. Of die zijn gemaakt van slecht gerecycleerde MMA worden gezamenlijk aangeduid als organisch glas. Om onderscheid te maken, worden PMMA-platen van hoogkwalitatief zuiver MMA genoemd als acrylplaten om ze te onderscheiden van algemene organische glasplaten.


Een paar:Een goede jonge Marx zijn Volgende:Taylor Swift heeft een wereldwijd partnerschap met Fuji Film tot stand gebracht