Treasure What We Have

- Mar 26, 2018-

Treasure What We Have

Er is een oud gezegde: "we weten nooit de waarde van water totdat de put droog is. Dit citaat herinnert ons eraan dat de betekenis van de schat is wat we hebben. Betekend aangegeven Als je tranen stort als je de zon mist, mis je ook de sterren . Veel mensen hebben hun verlies betreurd terwijl ze de kans al hebben verloren.

Als het gaat om het thema van schatten wat we hebben, wil ik het voorbeeld noemen van Helen Keller, een beroemde schrijver. Blind en doof zoals ze was, Helen maakte zoveel wonderen en won de bewondering van mensen over de hele wereld voor haar prestaties In haar meesterwerk Three Days to See toonde ze haar bewondering voor haar vriendin die een paar heldere ogen had en hoopte dat haar vriendin zou koesteren wat ze had.

Om eerlijk te zijn, de grootste en diepgewortelde slechte gewoonte van de mens is dat ze niet waarderen wat er is bereikt. Eigenlijk hoeven we niet te veel eigenaar te zijn. In plaats daarvan is schatten wat we hebben de verstandigste.Een paar:Ik hou van zingen Volgende:Stephen Willian Hawking