Traditie en gematigdheid

- Apr 27, 2018-

traditie en modernisering

Veel mensen stellen traditie en modernisering voor als lijnrecht tegenover elkaar. Als Beijing bijvoorbeeld steeds meer een moderne internationale metropool wordt, krimpen zijn traditionele nalatenschappen, architectuur en sociale mores onder vele andere dingen met een alarmerende snelheid. Maar vaker wel dan niet traditie en modernisering is volledig comporteerbaar en kan zelfs onderling verrijken. Het moderniseringsproces dient slechts om de onmisbare waarde van traditie te benadrukken.

Furtune-georiënteerd zoals het is, kan modernisering niet losstaan van het verleden. De mens is een emotioneel dier wiens emotionele bevestiging aan de post de betekenis van zijn bestaan definieert in het heden en de toekomst. Hoewel veel stedenbouwers betrokken zijn bij een roekeloze rit voor het ontwikkelen van hoogbouw om hun steden er modern te laten uitzien, zetten architecten zich in om de traditionele architectuur te behouden, waardoor moderne mensen zonder wortels en gedesoriënteerd worden, zonder dat het verleden als referentiekader dient, zouden we niet weten waar we naar toe gaan.

Moderne modernisering is een onweerstaanbare mondiale trend die plaatsvindt met toenemende mormentum. Het beste patroon van modernisering is echter dat volledig rekening wordt gehouden met het historische verleden. Modernisering moet niet worden gelijkgesteld aan het doorbreken met het verleden, maar eerder een uitbreiding en incorporatie. van het verleden. De menselijke beschaving blijft behouden en de continuïteit en het menselijk bestaan worden door deze continuïteit zinvol gemaakt.

 

Een paar:Het belang van communicatie Volgende:Respecteer jezelf