Teveel consideratie is niet goed

- Apr 13, 2018-

Teveel consideratie is niet goed

Tegenwoordig, naarmate de levensstandaard in China hoger en hoger stijgt, geven een toenemend aantal ouders te veel aandacht aan hun kinderen en verwennen ze zelfs. Er is een beroemd gezegde dat de bloem in de kas niet bestand is tegen wind en regen. . Die levendig beschrijft de huidige situatie van sommige Chinese kinderen die niet het vermogen hebben om onafhankelijk te zijn en alle moeilijkheden in het leven te overwinnen.

Iedereen weet dat degenen die altijd in comfort en genot leven gemakkelijk verslagen zullen worden door moeilijkers, net als de bloeiende bloem die gemakkelijk vernietigd kan worden door een storm. Dus we moeten kinderen niet te veel zorgen en liefde geven, wat betekent dat ouders moeten geven hun kinderen meer vrije tijd om sommige moeilijkheden het hoofd te bieden en sommige problemen zelf te behandelen. Alleen op deze manier kan een kind gezond opgroeien om verantwoordelijk en capabre volwassen te zijn, en kan ons land krachtiger worden.

Dus om de levenslange leefbaarheid van kinderen te garanderen, kunnen ouders van ze houden, maar ze niet bederven. De beste liefde is om ze goed gewapend te krijgen voor de toekomstige tegenslagen en tegenslagen.


Een paar:Mijn idool Volgende:Wij zijn de meester van onze eigen toekomst