Olympische Spelen in Tokio

- May 15, 2018-

Overzee netwerk Op 15 mei komen de Olympische Spelen in Tokio steeds dichterbij. Op basis van de reguliere ticketprijsregeling, dachten de Olympische Spelen van 2020 in Tokio en het Paralympisch organisatiecomité dat de openingsceremonie van de Olympische Spelen 288 duizend yen is (ongeveer RMB 17 duizend yuan), en het hoogste nummer en veldnummer 108 duizend yen (ongeveer 6200 yuan). In de Paralympische Spelen was de openingsceremonie maximaal 144 duizend en 100 yen (ongeveer 8300 yuan), en het hoogste niveau van atletiek en zwemmen was 6500 yen (ongeveer 370 yuan).


Volgens het Japanse Kyodo-persbureau zal het Olympische Organisatiecomité van Tokyo dit bespreken tijdens de expertisedag voor de 15-daagse ticketverkoopstrategie. Volgens relevante personen was de hoogste ticketprijs van de openingsceremonie van de Olympische Spelen bijna gelijk aan de Olympische Spelen van Londen in 2012, terwijl de Paralympische Spelen duurder waren dan ongeveer 70 duizend yen (ongeveer 4000 yuan) in Londen en ongeveer 40 duizend yen (ongeveer 2300 yuan) op de Olympische Spelen van Rio in 2016. Naast de verkoop van tickets met goedkope tickets, hoopt het Olympisch Comité dat de verkoop van stoelen met hoge ticketprijzen de waarde van sport voor gehandicapten kan helpen verbeteren. Kaarten voor de Olympische en Paralympische Spelen worden geschat op 2000 yen (100 yuan) en 1000 yen (50 yuan).


Het rapport zei dat het Olympisch Comité eerder had gezegd dat het meerdere prijzen zou instellen om meer kans te maken op het kijken van het spel, en dat speciale tickets werden gereserveerd voor gewone tickets, waaronder 1000 tot 2020 yen voor basisschoolleerlingen, 3 tot 4 voor elk gezinskaartje, 1600 tot 6100 yen per hoofd van de bevolking (ongeveer 350 yuan), en een rolstoelpubliek en begeleidende kaartjes. Daarnaast is het van plan high-end tickets te bouwen met speciale producten en cateringdiensten voor de rijken.


De OCOG streeft ernaar dat de ticketprijzen in juli worden doorgegeven aan het bestuur van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en de openbare verkoop zal naar verwachting in de zomer van 2019 beginnen.


Dit nieuws gaf Japanse netizens echter direct explosief. Vooral voor tickets voor de openingsceremonie noemden de Japanse netizens "te duur". "Ik koop liever thuis een nieuwe tv", "is het een grapje?" ze zeiden: "Als een vier om de openingsceremonie te zien, kost het 1 miljoen yen (ongeveer RMB 60000 yuan)." "Niet-Tokio bewoners moeten ook betalen voor transport en accommodatie."


Een paar:Acryl Is overal Volgende:Volgende week zal het ministerie van Buitenlandse Zaken The New District To The World introduceren.