Vandaag hebben we een nieuwe collega

- Mar 31, 2018-

Vandaag hebben we een nieuwe collega

Vandaag heeft onze afdeling een nieuwe collega. Ze is twee jaar ouder dan ik en heeft wat werkervaring opgedaan. Ze was een mager meisje, ze voelde zich een beetje verlegen, maar ik voel dat mijn nieuwe collega een persoon is met een goed karakter door een korte relatie.

Na het interview verliet ze een zeer goede indruk, de directeur vond dat ze een man moest zijn van goed werken, deze situatie zou me veel druk kunnen bezorgen, ik denk dat ik naar haar moet kijken en ernaar moet streven om het werk te doen beter.

Ze is niet alleen mijn nieuwe collega, maar ook mijn nieuwe kamergenoot. Ze is sinds gisteren bij me ingetrokken. Oorspronkelijk leef ik alleen, ik voel me altijd een beetje eenzaam, niemand om met me te praten en met me te praten, ok, nu heb ik een nieuwe kamergenoot, we kunnen met elkaar omgaan en voor elkaar zorgen.

Ik hoop dat we in de komende dagen op een prettige en vriendelijke manier met elkaar kunnen opschieten en ik hoop dat we samen vooruitgang kunnen boeken, zowel op het werk als op het werk.

      

Dat is alles voor vandaag. Ik zie je volgende week.Een paar:Het aanbieden van parkeergelegenheid voor gezinnen om studenten op te halen Volgende:Hou van wat je doet