Te proberen

- Mar 19, 2018-

Te proberen

Zoals het gezegde luidt: 'een mooie mislukking is beter dan ongeduldig ronddolen', wat kan dit gezegde te leren zijn. Het wil ons misschien adviseren dat we moeten leren om het te proberen, geef het niet op vanwege faalangst

de ervaring is vormmislukking. In ons leven, konden wij fout maken, maar besteden niet uw tijd aan het doelloos ronddwalen.

Veel mensen ontmoeten de kans en uitdaging in het moderne leven, we veranderen nooit, we moeten proberen te leren, proberen ons best te doen om onze doelen te bereiken in plaats van doelloos rond te dwalen. Misschien zouden we veel fouten maken, maar we kunnen wel leren fout. Zinloos de hele dag dwalen, die geen fouten maken, leren ook niets. Dit leven is onze tijd verspillen.

Als we een volwassene zijn met Enorme energie, kunnen we alles proberen te doen. Tot slot, mislukken toont aan dat we iets aan het doen zijn in plaats van gewoon in onze comfortzone te zitten. Nooit meer teruggaan en gaan voor wat je wilt.

Een paar:Geloof in jezelf Volgende:Ministerie van Openbare Veiligheid: persoonlijke gebruiker WiFi kan niet worden gedeeld zonder autorisatie.