Er zijn veel redenen waarom de Leisure Quality van mensen niet hoog is.

- Jun 04, 2018-

Vakantie en vrije tijd hebben verschillende kenmerken. Volgens wei zijn vakanties star en in het algemeen "kan alleen worden verhoogd maar niet verlaagd". De kwaliteit van vrije tijd is flexibel. Aan de ene kant, omdat vakanties gerelateerd zijn aan de nationale economische groei, mensen De kwaliteit van de vrijetijdsbesteding wordt ook aangetast als de nationale economische situatie slecht is. Anderzijds hangt de kwaliteit van de vrijetijdsbesteding nauw samen met arbeidsinkomen, arbeidsefficiëntie, sociale zekerheid en medische verbetering. Incident is bijvoorbeeld een belangrijke factor bij het bepalen van de kwaliteit van vrije tijd. "als mensen wordt gevraagd hoeveel inkomen ze bereid zijn op te geven om hun vrije dag te verlengen, kan het moeilijk zijn om te bepalen."

 

De vakantiestructuur zelf is een groot probleem. "De 'synchroniciteit' van het tegelijkertijd concentreren van mensen op dezelfde plek is een kenmerk van het Chinese vakantiesysteem. 'Wang zei bijvoorbeeld dat de' gouden week 'toeristische attracties zal veroorzaken en openbare diensten om in korte tijd een groot aantal toeristen te ontvangen, wat leidt tot een afname van de ervaring van mensen. De oplossing zou moeten zijn "decentralisatie", het spreiden van de vakantietijd en ruimte van mensen. Als het betaalde vakantiesysteem echter niet wordt geïmplementeerd als basis kan de annulering van de "gouden week" ertoe leiden dat het recht van sommige werknemers op een legitieme vakantie wordt bedreigd.

acrylic bag.jpg

Een paar:De verandering in vakantietijd is in overeenstemming met economische herstructurering Volgende:De stervende vader gaf zijn 5-jarige dochter een levenslijst