De Verenigde Staten hebben sancties aangekondigd tegen 5 entiteiten en 3 personen met betrekking tot Rusland

- Jun 12, 2018-

Op de 11-daagse kondigde het Amerikaanse ministerie van Financiën de lancering aan van sancties tegen 5 entiteiten en 3 personen die banden hadden met Rusland, op verdenking van deelname aan kwaadwillende netwerkactiviteiten.

In een verklaring zei de Amerikaanse schatkist in een verklaring de dag dat 3 entiteiten werden gesanctioneerd om "materiële en technische ondersteuning" te bieden aan de Russische Federale Veiligheidsdienst. De gesanctioneerde entiteiten namen rechtstreeks deel aan de versterking van de Russische netwerkcapaciteit en ondermijnden de veiligheid van de Verenigde Staten en hun bondgenoten.

De VS, de Amerikaanse minister van Financiën, zei in een verklaring dat de Verenigde Staten vechten tegen entiteiten en individuen die betrokken zijn bij kwaadwillende netwerkactiviteiten "in overeenstemming met de Russische regering, militaire en inlichtingenrichtlijnen", en de Verenigde Staten zullen sancties blijven gebruiken om tegen de aanhoudende dreiging van Rusland.

Volgens de relevante regelgeving worden de activa van de personen en entiteiten die zijn gesanctioneerd, bevroren in de Verenigde Staten en kunnen de Amerikaanse burgers geen transacties met hen aangaan.

President Trump tekende op 2 augustus vorig jaar een sanctiewet tegen Rusland, Iran en Noord-Korea. Onder de wet legden de Verenigde Staten sancties op aan Russische verwante personen en entiteiten vanwege de betrokkenheid van Rusland bij de presidentsverkiezingen van 2016 en de kwestie-Oekraïne. Dit jaar heeft de Amerikaanse Schatkist verschillende keren sancties tegen Rusland gelanceerd.

De Russische president Poetin heeft op 4 juni van dit jaar een juridisch document ondertekend om de sancties tegen te gaan die de Verenigde Staten en andere landen aan Rusland hebben opgelegd. Volgens deze wet kan de Russische regering verschillende tegenmaatregelen nemen.


Een paar:Huisdecoratie Volgende:Woonkamer opslag en organisatie