Het principe van wederzijds respect en wederzijds voordeel tussen China en de VS.

- May 21, 2018-

Hoe kunnen we een regenboog zien zonder door de wind en regen te gaan? Het bereiken van elke uitkomst is geen gemakkelijke taak. Of het nu in Beijing of Washington is, de Chinese overheid is altijd resoluut geweest in haar reactie op de onredelijke eisen van de Verenigde Staten, en zal nooit compromis of accepteer de voorwaarden van de andere partij. Alles van de belangen van de staat en de mensen, van de werkelijke ontwikkelingsbehoeften van China, is het principe dat de Chinese partij altijd aanhangt.

Rome werd niet in één dag gebouwd. De verschillen in economische structuur en culturele kennis tussen China en de Verenigde Staten maken de regeling van economische en handelsconflicten tussen de twee landen langdurig, moeizaam en complex. Daarom vereist het oprechtheid, wijsheid en geduld om verschillen te beheersen en problemen op te lossen. Het is een goed begin, van de eerste spanningen tot de vooruitgang die is geboekt in de onderhandelingen van vandaag. We hebben alle reden om te geloven dat zolang China en de Verenigde Staten zich houden aan het beginsel van wederzijds respect en wederzijds respect. voordeel, er is niet zoiets als een onmogelijke berg.


Een paar:De waarde van lezen Volgende:Hoe een mooi China te bouwen? De heer Xi heeft het tijdschema en de routekaart duidelijk gemaakt.