Het fenomeen van synchrone vakantie is prominent

- Jun 04, 2018-

In de jaren zeventig, toen het inkomen per hoofd van de bevolking in veel westerse ontwikkelde landen toenam, werd het geluk van mensen minder in plaats van roos, wat de 'inkomensgelukparadox' werd genoemd. Na econometrische analyse van de manier waarop mensen hun vrije tijd doorbrengen, vinden economen dat het gerelateerd aan de industriële efficiëntie van het land en het BBP per inwoner.

"Vrije tijd is een brug tussen landen en individuen. Kortom, ons land zal zich ontwikkelen zoals mensen leven. Als gevolg daarvan, zei dhr. Wei, werd het vakantiesysteem voornamelijk gecreëerd om de rechten van werknemers te beschermen en de arbeidsefficiëntie te forceren.

Sinds de hervorming en openstelling hebben Chinezen niet alleen hun vakantiedagen veranderd, maar ook hun werk- en vrijetijdsuren. "Groenboek over vrijetijdsbesteding: 2016-2017 Chinees vrijetijdsontwikkelingsrapport op basis van de jaren 2016 en 1996 en zijn jarenlange inwoners van Beijing levenslange distributie enquête gegevens blijkt dat in 2016, Beijing bewoners dan de gemiddelde werkdag de tijd verminderde de 27 minuten, 20 jaar geleden hebben meer vrije tijd.Wei zifeng leiderschap van China's vakantie-economie, echter, het meten van het team na twee jaar onderzoek gevonden dat hoewel mensen over het algemeen rusttijd toenemen, maar het kwaliteitsconcept van vrije tijd en vrije tijd achterblijft, rust na stimulering outputefficiëntie laag is, het BBP per hoofd van de bevolking, output per uur op wereldranglijst terug ".

sp80504 (6).jpg

Een paar:Kenmerken van acrylmateriaal Volgende:Chinese mensen hebben meer en meer vakantie