The More Simple The Better De stand-alone voor lippenstift

- Aug 07, 2017-

Lippenstift display met boog ontwerp, het thema is meer vooringenomen ten gunste van branding publiciteit, het belangrijkste hoogtepunt van de visuele kenmerken van lippenstift, voor bezoekers om meer visuele impact te zien, is een van de belangrijkste merken high-end lipstick display standaard.

Lipstick-displaystandaard voor alle winkelproducten, Lipstick-displaystandaard en kan worden aangepast aan het ontwerp van de klantbehoeften en het displayeffect van het merklogo, het is geschikt voor het creëren van publiciteit met merknamen.

Nu gebruiken steeds meer mensen de displaystand om product- en bedrijfsinformatie weer te geven, zoals in de cosmetica-industrie meer gebruik van acrylschermen, maar weet je hoe je lippenstift kunt weergeven boven de perfecte presentatie van het product?

1, om duidelijk te begrijpen de weergave van cosmetica om het thema uit te drukken. Het thema is om de cosmetica te tonen om de informatie uit te drukken en de gasten de eerste indruk te geven, dat wil zeggen, Lipstick Display Stand om het oog te trekken.

2, om de kenmerken van cosmetica te markeren. De betekenis van de kenmerken van de selectie van speciale producten, de implementatie van de nieuwe cosmetica of gasten die dagelijks het vaakst cosmetica gebruikten om te laten zien. Lippenstift displaystandaard Kan worden geregeld door de locatie, vergezeld van verlichting en andere middelen om de focus ervan te benadrukken.

3, hoe eenvoudiger, hoe beter. Het is bekend dat er veel soorten cosmetica zijn, als deze nonchalant mensen het gevoel van chaos geven. Gasten binnen 1 tot 2 seconden om de informatie te ontvangen, hebben in de hersenen gekeken om te bepalen of uw product aantrekkelijk is. Dus om een ​​vertegenwoordiger van het cosmetische display te kiezen, Lipstick Display Stand is het algemene display eenvoudig. Het display van de lippenstift is het beste verkrijgbaar met scherpe en korte slogans, of met een aantal prachtige foto's als achtergrondafbeeldingen.

4, verkeersoverwegingen. Vooral in het cosmetica-gedeelte van het winkelcentrum, afhankelijk van de grootte van het verkeer en de weergave van de lippenstift voor de breedte van het gangpad om de grootte van hun lippenstiftbeeldscherm aan te passen. Daarom is het acryl lipstick-display het beste om Lipstick-displaystandaard van de bron aan te passen om de grootte te regelen. Dit heeft een geschikte lipstick-displaystand die het gangpad en verkeer niet zal beïnvloeden.


Een paar:Sieraden display Versier Beautiful Life Volgende:Make-up borstel frame gemaakt van groene milieubescherming materiaal