De make-updoos

- Jun 23, 2018-

De make-updoos heeft 4 laden, met een pallet op de bovenste lade. Het materiaal van de acryl-make-up- en -verpakkingsdoos wordt door lagen afgeschermd om de kwaliteit van het product te waarborgen. Het PS-materiaal is zorgvuldig geselecteerd en verdikt. Het wordt zorgvuldig verwerkt en op een gezondere manier gemaakt. Het is superieur aan de houten opbergdoos. Het is niet alleen waterdicht, maar ook beschimmeld. Het beïnvloedt de levensduur van het product en beïnvloedt de gezondheid van het menselijk lichaam.


De make-updoos neemt een geïntegreerd injectieproces aan, dat de kleurconsistentie van de producten behoudt. En de randen zijn glad, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw vingers worden bekrast. Het vereist geen externe hardware die moet worden gerepareerd en het is solide en solide. Het unieke ladeontwerp kan 30% ruimte besparen, meer spullen absorberen en praktischer zijn. Het ontwerp van het product is verdeeld in een gebied en de benodigde benodigdheden zijn snel te vinden. Het kan worden toegepast op badkamer, slaapkamer, studie, kantoor en ga zo maar door.

 


Een paar:Nieuw Ontwerp Transparant Groothandel Aangepaste Acryl Professionele Make-up Train Case Volgende:Ons arresteert 74 In Global Email Scam Crackdown