De installatie van de badkamerkast

- Jun 20, 2018-

De installatie van de badkamerkast is professioneler, die meestal wordt geleverd door de verkopers in de winkel. Als het afkomstig is van internet of nadat de aankoop niet is geïnstalleerd, moeten we aandacht besteden aan de volgende punten, om geen groot verlies te veroorzaken.


Bevestig eerst de installatiepositie van de badkamerkast: voor de vloertegels en wandtegels moeten we de installatiepositie van de badkamerkast bevestigen, want de badkamerkast moet in de muur worden geperforeerd en heeft ook water nodig gaten en afvoergaten, zodra de installatie over het algemeen niet in de juiste positie is, wordt bevestigd dat de installatiepositie van de badkamerkast noodzakelijk is vóór de installatie. Bereid omstandigheden voor.


Ten tweede, wanneer een badkamerkast wordt gekocht, moeten de vorm en de afmeting van de badkamerkast worden bevestigd aan de hand van de locatie van de installatie. Nadat de locatie van de badkamerkast is bepaald, kunnen de vorm en afmeting van de badkamerkast alleen worden vastgesteld op basis van de locatie van de installatie.


Drie, identificeer de pijplijnkaart en lijnkaart van de pijp: bij het installeren van het gat in de muur met een ponsboor, is het erg belangrijk om de pijplijnkaart en lijnkaart te bevestigen voor de installatie. Als de buis- of draadtekening wordt verbroken, worden sommige muurtegels opengeboord, waardoor onnodig verlies wordt veroorzaakt.


Vier, bevestig de installatiehoogte van de badkamerkast: de standaard installatiehoogte van de algemene badkamerkamer is 80 ~ 85 cm, die wordt berekend vanaf de bovenkant van de vloertegel tot de wastafel. De specifieke hoogte van de installatie moet worden bepaald op basis van de hoogte van de familieleden en de gebruikswijze, maar is het meest geschikt in het standaardhoogtebereik.


Vijf, elke badkamerdelen en installatie zijn niet hetzelfde, is hetzelfde type gatgrootte (ter grootte van het muurgat) is niet hetzelfde, maar het installatieproces is in principe hetzelfde.


Zes, de badkamer ruimte in verschillende grote stukken, de belangrijkste is natuurlijke wassen, spoelen, opslag, toilet en andere functies als een van de badkamermeubel. Als een van de meest functionele baddelen, zijn stijl en stijl ook rijk en gevarieerd. We hebben een breed assortiment badkamerkasten en vele bekende merken nodig en het is niet eenvoudig om een product te kiezen dat goed is in stijl of kwaliteit en overeenkomt met onze huisstijl.


Hieronder vindt u onze nieuwe collectie make-up en sieraden organizer, als u dit koopt en op uw badkamer zet, zal het schittering aan uw huidige pracht toevoegen. Omdat onze organizer multifunctioneel en groot is, kan hij uw dagelijkse leverancier en make-uptools sorteren om uw badkamer opgeruimder en schoon te houden.

Makeup And Jewelry Organizer (3).jpgEen paar:Pennen potlood houder Volgende:Nieuw Ontwerp Transparant Groothandel Aangepaste Acryl Professionele Make-up Train Case