Het India Court oordeelde dat lachen bij echtgenoten een reden kon zijn voor echtscheiding.

- May 31, 2018-

Volgens de tijden van India op 30 mei, stond de hoge rechtbank van punjaba en de staat van de staat van de staat een vrouw uit de staat van marinnaba, Harry, toe om van haar man te scheiden. De rechtbank dacht dat ze weg moest blijven bij haar man. Haar man lachte vaak om haar huidskleur omdat ze geen eten klaarmaakte.


In een recente order wees het Hof: "de vrouw kon vaststellen dat ze mishandeld en bruut werd behandeld, dus werd ze gedwongen te scheiden en het huidige bewijsmateriaal volstond om te bewijzen dat Appellant mentaal en fysiek mishandeld was."


De rechter van het Hooggerechtshof stond de echtscheiding toe en herriep het vonnis van Ma Tosh's familiehof, dat de verdediging van zijn vrouw afsloot. Haar beëdigde verklaring vermeldde het misbruik van haar echtgenoot tegen haar. Wanneer een vrouw gedwongen wordt te scheiden en bij haar ouders te wonen, is de wet verplicht om uit te zoeken wat ze gedwongen wordt om het huwelijk en familie te verlaten.


De advocaat van de vrouw voerde aan dat haar man haar vanaf het allereerste begin van haar huwelijk had misbruikt. De advocaat zei: "de appellant wordt" Kali Kaluti "genoemd en wordt belachelijk gemaakt omdat hij geen voedsel bereidt." In november 2012 moest ze terugkeren naar het huis van haar ouders .De vader van de appellant had om verzoening gevraagd, maar werd bedreigd en kreeg te horen dat zijn man wilde bigamie. '


Een paar:Leeuwendans Volgende:Kenmerken van acrylmateriaal