Het belang van doorzettingsvermogen voor succes

- Apr 11, 2018-

Het belang van doorzettingsvermogen voor succes

Benjamin Franklin zei ooit: 'Grote werken worden niet door kracht maar door doorzettingsvermogen uitgevoerd'. Uit de opmerking kunnen we concluderen dat van alle voordelen, doorzettingsvermogen een cruciale rol speelt in iemands succes.

Achter elke grote prestatie in iemands leven schuilt doorzettingsvermogen. We zien dit in elk menselijk streven, bijvoorbeeld dat uitstekende sporters hun tijdtraining doorbrengen. Dit uithoudingsvermogen is onvoorstelbaar. Hetzelfde geldt voor zakenmensen die fortuinen opbouwen. Van het ontelbare voorbeeld , het volgende voorbeeld kan het belang van doorzettingsvermogen goed weergeven. Een 65-jarige kolonel saunders uit Kentucky had een droom om een keten van gefrituurde kip te beginnen. Herinneraars over de hele wereld. Om zijn droom te realiseren, wist hij dat hij nodig had een restauranteigenaar om zijn partner te zijn. Kolonel Saunders klopte op 1.008 deuren voordat hij eindelijk zijn partner vond.

Daarom ben ik van mening dat doorzettingsvermogen het belangrijkste kenmerk is van succesvolle mensen. Succes komt toe aan iedereen die volhardend blijft werken, terwijl gebrek aan doorzettingsvermogen alleen maar kan leiden tot frustratie en falen.

 


Een paar:De twee belangrijkste partijen in Italië hebben een nieuwe regering ondertekend of zullen worden geboren Volgende:De magische kracht van de beleefde woorden