De Guangzhou-shenzhen-Hong Kong High-speed Railway.

- May 17, 2018-

Op de ochtend van 2018. Op 12 mei arriveerde een trein met MTR-treinen van het Guangzhou South Railway Station op het noordstation van Shenzhen. Na een korte stop reden ze naar het station Futian en het treinstation West JiuLong. Dit is ook de eerste keer sinds de inbedrijfstelling van het Hongkong-gedeelte van het Guangzhou Shenzhen Hong Kong-hogesnelheidsspoornetwerk op 1 april, de eerste officiële trein tussen Guangzhou en Hongkong. Het is wel verstaan dat de proefrun stopt in het zuiden van Guangzhou, Humen, Shenzhen noorden, Futian, West Kowloon, de hele looptijd is 1 uur en 18 minuten.


Wat de verkoop van kaartjes betreft, heeft het vervoers- en huisvestingsbureau van de speciale administratieve regio Hongkong een bericht uitgegeven dat de Hong Kong Railway Corporation Limited ("Hong Kong iron") Cross Border-tickets zal verkopen aan 18 locaties in Hongkong en het vasteland. Passagiers hoeven niet naar het vastelandstation te gaan om een apart ticket voor de hogesnelheidstrein te kopen, maar de hogesnelheidsrailafdeling, die de kaartjes in het binnengedeelte verkoopt, brengt een vergoeding in rekening. De details moeten verder worden bevestigd door de twee partijen.

Een paar:Ministerie van Openbare Veiligheid: persoonlijke gebruiker WiFi kan niet worden gedeeld zonder autorisatie. Volgende:OVER HET BELANG VAN DUILHEID VOOR DE GROEI VAN MENSEN