De eerste rijkdom is gezondheid

- Mar 29, 2018-

De eerste rijkdom is gezondheid

Gezondheid is de basis van al onze dromen. Als we niet gezond zijn, dan zullen we uiteindelijk, ongeacht hoe bekwaam we zijn, niets kunnen doen.

Wanneer we een goede gezondheid hebben, verwaarlozen we vaak onze gezondheid en waarderen we zelfs onze gezondheid helemaal niet. We beschouwen gezondheid altijd als een vanzelfsprekendheid. Toen we jong waren, werkten we als een gek om laat op te blijven, aten we te veel en oefenden we niet. Tegen de tijd dat we eindelijk onze gezondheid verliezen, beseffen we het belang van gezondheid en beginnen we te betreuren dat we onze gezondheid niet hebben gekoesterd, maar het is te laat.

Wanneer we onze gezondheid misbruiken, vinden we altijd veel excuses voor onszelf. Bijvoorbeeld, de tijd is te druk om te ontbijten en ik ben te moe om te sporten in het weekend, het tv-spel is te mooi om te zien. Wanneer u uw gezondheid verliest, zult u denken dat als u u nog een kans geeft, u uw gezondheid zult koesteren. Je geeft alles wat je hebt, zolang je terug kunt veranderen naar je gezondheid.

Naar mijn mening moeten we aandacht besteden aan onze gezondheid wanneer we maar willen. Alleen als we een gezond lichaam hebben, kunnen we goed werken en leven.

       

Een paar:Chongqing verbiedt strikt de nieuwe lay-out van industriële parken Volgende:Wat is UV-inkjetdruk