De stervende vader gaf zijn 5-jarige dochter een levenslijst

- Jun 07, 2018-

De stervende vader gaf zijn 5-jarige dochter een levenslijst

Tom Attwater, een 30-jarige Engelsman met terminale hersenkanker, is gediagnosticeerd door artsen als ongeschikt voor operaties en moet wachten op de dood. Aan het einde van zijn leven probeerde Tom zijn best te doen twee dingen: ten eerste om geld inzamelen. Hij wil het geld aan zijn dochter overlaten, Kelly, die twee overwinningen voor kanker heeft gewonnen, maar waarschijnlijk op elk moment zal terugkeren en in de Verenigde Staten moet worden behandeld. Tweede, schrijf een brief. Deze ontroerende brief is een van de meest waardevolle "erfenissen" die Tom aan zijn dochter heeft nagelaten.

"School"

Iedereen zal zeggen dat het belangrijk is om op school hard te studeren. Ik hoop dat je altijd het beste kunt zijn dat je kunt zijn. Ik deed het goed op school, maar het hielp niet echt heel veel. Dus het is belangrijk om op school hard te studeren, maar zorg er eerst voor dat je gelukkig bent.

Geloof in jezelf.

Veel mensen kunnen je ontmoedigen om te zeggen "je kunt het niet doen", en ze willen niet dat je het doet. Als je iets wilt doen, is er altijd veel kans op succes, dus doe je best.I ' Ik weet zeker dat je veel krijgt.

Ik weet dat je me trots zult maken. Ik weet dat je het kunt, dus laten we het nu doen. Tot slot, bedankt dat je mijn dochter bent, kelly. Je noemt me altijd 'papa' is het grootste geschenk voor mij. Het hebben van je dochter is de grootste eer in mijn leven. Dank je dat je me zoveel geleerd hebt over liefde en geluk. Geniet van je leven en verspil het niet in een haast. Ik zal er voor je zijn. Baby dochter en moeder, geef je al mijn liefde.

[gelukkig]

Vergeet niet om te lachen. Je gelach zal niet alleen je lichaam beheersen, maar ook geluk overbrengen. Verlies het niet. Ik weet dat het je spijt dat ik weg ben, schat, ik hoop ook je te warmen met mijn handen om je heen en je weer aan het lachen te maken. Denk aan de teddybeer die ik voor je heb gekocht? Je zei dat je het zou beschermen en vasthouden als je aan mij dacht. Dat is een goed idee. Wanneer het leven triest is, neem je de teddybeer als een laat je uit de kracht van de verdrietige, dapper naar buiten gaan, of hebt je eraan toegegeven, ik weet zeker dat je weet dat papa hoopt dat je kiest welke .

"Professional"

Toen je twee was, vertelde je vader dat je een 'astronautenprinses' wilde zijn, zodat je je kon verkleden en op zoek kon naar een nieuwe planeet. Misschien besef je dat het nu onmogelijk is, maar er wachten oneindig veel mogelijkheden op je. Mijn baby , doe de dingen die je interesseren en maak je gelukkig, en als je dat doet, zal het leven ineens een stuk eenvoudiger worden. Je moet misschien een aantal verschillende carrières doorlopen om degene te vinden die je echt leuk vindt.

"Beleefd"

Onthoud altijd "alstublieft" en "dank u".

Je moeder en ik hebben je dat geleerd, omdat het je hele leven zal standhouden. Wees bescheiden, vooral als je met oudere mensen omgaat en wees nooit onbeschoft. Vergeet niet om bedankbrieven te schrijven nadat je geschenken en hulp van anderen hebt ontvangen. Medeleven en dankbaarheid kunnen altijd schoonheid brengen.Een paar:Er zijn veel redenen waarom de Leisure Quality van mensen niet hoog is. Volgende:Verwerking van acrylproducten 4 Opmerkingen