De schade van e-waste

- May 03, 2018-

De schade van elektronisch afval

Elektronisch afval of e-waste is een serieus punt van zorg voor het publiek geworden, aangezien een groeiend aantal elektronische artikelen elk jaar op stortplaatsen wordt weggegooid. Veel consumenten zijn zich er niet van bewust dat elektronica zoals computers en mobiele telefoons in feite giftige stoffen bevatten die kunnen uitlogen in de grond en schade aan het milieu.

E-afval, stoffen vormen een gevaar voor het milieu en de mens. Om te beginnen, wanneer ze worden blootgesteld aan hitte, geven de componenten van e-afval giftige dampen en gas vrij, waardoor de lucht wordt vervuild en milieuproblemen met het milieu worden veroorzaakt. verslechteren, geven ze gifstoffen af, zoals kwik, die het grondwater verontreinigen. Behalve het schadelijke effect op het milieu. Onderzoek heeft e-afval gekoppeld aan nadelige effecten op de menselijke gezondheid.

Naar mijn mening is het hoog tijd dat de schade van e-verspilling door het publiek wordt gerealiseerd en moeten maatregelen worden genomen om dit probleem aan te pakken. Een idee is om meer verantwoordelijkheid te leggen bij de bedrijven die de goederen produceren. Het moet verplicht zijn voor hen om de achtergelaten items terug te nemen en ze op een milieuvriendelijke manier af te danken.

Een paar:Hoge kwaliteit acryl producten Volgende:Groen voedsel