De communicatie tussen China en de VS.

- May 21, 2018-

Vanaf eind februari   liu hij   ging naar de VS om te communiceren . om een delegatie vroeg naar China te sturen   M ay de Amerikaanse actieve raadplegingen, xi President dan van de President van de Verenigde Staten, de gewone telefoon, naar deze mooie L iu Hij nodigde een delegatie uit naar de VS , hij zendt een duidelijk signaal: in China en de Verenigde Staten onder begeleiding van de twee staatshoofden bereikte belangrijke consensus, beide partijen stappen vooruit in de richting van de oplossing van het probleem.

 

Van Beijing overleg "eerlijk, efficiënt en constructief", naar Washington overleg "positief, pragmatisch, constructief en prestatie", nogal wat woorden, de verandering van betekenis: samen met de toename van het aantal consultaties, de raadpleging resultaten blijven bewegen vooruit.   De laatste onderhandelingen zijn de twee partijen op sommige punten nog steeds grote verschillen, maar deze keer is er veel meer vooruitgang geboekt op specifieke gebieden, zoals energie, landbouw, medische behandeling, hightechproducten, financiële en andere gebieden om de economische en handelssamenwerking, versterking van de bescherming van intellectuele eigendomsrechten samenwerking, aanmoediging van wederzijdse investeringen, enz. Achter deze zwaarbevochten prestaties hebben de twee partijen de belangrijke consensus bereikt die door de twee staatshoofden is bereikt, en hebben ze zich onvermoeibaar ingezet om een manier om economische en handelsconflicten goed te regelen.


Een paar:Hoe een mooi China te bouwen? De heer Xi heeft het tijdschema en de routekaart duidelijk gemaakt. Volgende:Hoge kwaliteit acryl producten