De basisrol van de sieraden

- Jun 16, 2017-


Sieraden weergave van de belangrijke rol van de uitwerking, en de huidige vorm van juwelen vertoning classificatie, en sieraden tonen de kenmerken van de vorm van diepgaande analyse, de ontwikkeling trend van juwelen display te onderzoeken voor de ontwikkeling van de sieradenindustrie in China om te voorzien in Nieuwe kansen De trefwoorden: sieraden; Sieraden display; Sieraden ontwerp sieraden is zowel de consumptie van goederen, maar ook prachtige kunstwerken. Met de ontwikkeling van sociale economie en cultuur is de connotatie van sieraden ook rijk aan zijn functie, vorm en proces. Tegenwoordig is sieraden uitgegroeid tot een speciale symbolische culturele drager die het materiële leven en de geestelijke toestand van mensen weerspiegelt. Jewelry Display Het dagelijkse leven speelt een steeds belangrijker rol.

Aangezien juwelen display een belangrijke rol heeft, zijn buitenlandse sieraden bedrijven zeer gericht op juwelen display onderzoek en innovatie. Op dit moment, naast de verkoop in de vorm van statische statische weergave, evenals in een verscheidenheid aan tentoonstellingen of uitwisselingen en andere activiteiten in het dynamische fysieke display, Jewelry Display naast de ontwikkeling van e-commerce, veel internationale sieraden Merken hebben online winkels, In de tekst, foto's, animaties en andere multimedia weergave van haar sieraden producten, sieraden display in de vorm van steeds gediversifieerde.

Ten eerste, de basisrol van sieraden weergeven: juwelen display spelen de rol van sieraden producten en design-gerelateerde informatie. In de vroege ontwerpactiviteiten is het de ontwerper, klanten, productie- en verwerkingspersoneel en de uitwisseling tussen de media; Tegelijkertijd in het laatste deel van de productie- en verwerkings- en verkoopactiviteiten zijn bedrijven, Jewelry Display producten en consumentencommunicatie brug.

(A) in het ontwerp van de rol van de ketting In het sieradenontwerp is de sieraden display verdeeld in juwelen design patroon display en sieraden model display twee vormen. 1. In de onderneming onafhankelijke ontwikkeling van juweliersontwerp projecten, over het algemeen in de programma-ontwerp fase door de drie standpunten, het effect van de vorm van sieraden display, om de ontwerpers, ontwerpers en zakelijke besluitvorming tussen de communicatie, Voorbereiding te vergemakkelijken; In het in opdracht van de opdrachtgevende ontwerper heeft de ontwerper in de duidelijke klant na het ontwerpvoorstel nodig om de vorm van sieraden en de klant tijdig te laten zien door middel van de resultaten om de klant te vergemakkelijken om het effect van afgewerkt te voorspellen Product dragen en verschillend met het programma enz., Sieraden display aan de behoeften van de klant en feedback om het programma aan te passen en te wijzigen. 2. Na het afronden van fijn ontwerp dat wordt gebruikt om paraffine, kunststof, gips en andere materialen te gebruiken die in het juweliersmodel worden gemaakt, om ontwerpers en andere medewerkers te helpen bij het opsporen en verwerken van diverse problemen en gebreken, zoals het zwaartepunt van de zwaartekracht Niet dragen, enz .; Pakket is te smal en gemakkelijk om steen te vallen en ga zo maar door. Het is te zien dat het sieraden display de voorwaarden biedt voor het aanpassen en verbeteren van het ontwerp, vooral in het nieuwe, het gebruik van waardevolle grondstoffen, aangepaste sieraden ontwikkeling om het risico te verminderen en het succes en de tevredenheid van het ontwerp en ontwikkeling te verbeteren. .

(2) de rol van de verkooplink Commodity Display verwijst naar de handelaar om de verkoop doelgericht te promoten op het display van goederen en visuele communicatie en verkoop en winkelomgeving voor een uitgebreid concept, plan en implementatie om goederen te promoten, Producenten, Sieraden Vertoon verkopers en consumenten om een wetenschappelijker, meer redelijk, meer consistent met het materiële en spirituele leven van het algemene ontwerp te creëren. Sieraden in het verkoopproces, voornamelijk om de aandacht van de klanten te trekken, om informatie over sieraden over te brengen om het wens van de consument te stimuleren om het hoofddoel te kopen. Juwelen industrie ontwikkelde landen en regio's heeft altijd veel belang gehecht aan het juwelen display onderzoek, een speciaal ontwerp personeel om dit werk te betrekken, in de meubels, verpakkingsmateriaal, stijlontwerp, kleuraanpassing heeft een speciale spanning, juwelen display Is ook constant innovatie. Maar de huidige omzet in de binnenlandse markt, de sieraden display gemakkelijk over het hoofd gezien door de onderneming en de ontwerper, de mate van aandacht is niet hoog, de algemene weergave direct aan de belangrijkste sieraden, tonen een enkele vorm, hoewel de sieraden in natura om de Realisme en beroep, maar door Time, Space, Jewelry Display Locatie en andere fysieke beperkingen groter, zijn er bepaalde nadelen.

Ten tweede, het type en de eigenschappen van de juweliersware display (a) statische fysieke display statische fysieke weergave is de meest voorkomende vorm van sieraden producten, omdat op deze traditionele manier van weergeven klanten kunnen observeren en toegang hebben tot fysieke producten, waardoor de psychologische problemen verminderen, vast kopen vertrouwen. Dus de algemene verkoopterminals zoals winkelcentra binnen de sieraden display

De uitvoering van het model door de details van het sieraden scherm, de aandacht van het publiek wordt overgebracht naar de producten die ze willen laten zien. Model nek en sieraden op de pols, als de sterren op de nachthemel, flikkerende bewegende en blijvende glans. Door de uitvoering van het model wordt de connotatie van sieraden getoond.

Model sieraden display proces, aan de elegante vingers en armen gebaar display sieraden, zodat het publiek het lichaam kan zien juwelen dragen.

Hanteer de 3/4 hoek naar voren, zodat u de handjuwelen volledig kunt laten zien.

2. Houd een elegante rit op de schouder of plak het gezicht, u kunt ook armbanden, ringen, kettingen (oorbellen) tonen.

3. vinger en arm houding om elegant zijn, om mensen het gevoel van dunne handen te geven, moet niet pols, vingers lui, ontspannen staat.

4. Rechtsvork, de vier vingers aan de voorzijde, de duim in de achterkant van de taille. Sieraden Display Pols natuurlijk om de handen van mooie lijnen te houden.


Een paar:Acryl Tank VS Glas Tank Volgende:TY-1155