Dank mijn collega's

- Mar 14, 2018-

Bedankt mijn collega's

Zoals het gezegde luidt, wonen van je ouders thuis is afhankelijk van vrienden. We kunnen niet al onze levens in de schuilplaatsen van onze ouders leven, op een dag moeten we ze verlaten en onafhankelijk leven. We zullen onze klasgenoten, vrienden of collega's hebben .Veel keren moeten we met hen opschieten en samen aan veel dingen werken.

Wat mij betreft, ik ben net afgestudeerd, en ik ben gescheiden van al mijn vorige vrienden. Ik ben in een onbekende omgeving terecht gekomen en heb veel vreemde collega's ontmoet. Om eerlijk te zijn, ik was in het begin erg nerveus, ik was bang dat Ik zou niet opschieten met anderen, ik was bang dat ze het erg koud zouden hebben, ik was bang dat ik niet in hun groep zou kunnen integreren. Dus toen ik voor het eerst begon te werken, was ik erg ongemakkelijk, vooral heimwee.

Ik had echter niet verwacht dat mijn collega's zo aardig en aardig zouden zijn. Toen ik voor het eerst kwam, verwelkomden ze me en zorgden voor me, en ze waren erg blij om me te helpen mijn werkproblemen op te lossen. Ze brengen vaak wat eten of snacks mee van thuis, en dan delen ze het met alle mensen. Iedereen eet met smaak en is erg blij. Telkens wanneer we van het werk gaan of op zondag, organiseren we, gaan we winkelen, eten we heerlijk, soms gaan we op een reis samen, we hebben een picknick, we hebben veel interessante foto's gemaakt, en dit zijn goede herinneringen, en ik zal ze voor altijd bewaren.

Als het einde van het artikel zou ik mijn collega's nogmaals willen bedanken. Voor mij zijn ze een fortuin in mijn leven, en ik denk dat ik hen veel geluk kan bieden, ik zal onze relatie koesteren.

Een paar:Leer om op te geven Volgende:Mijn favoriete dier