Oude mysterie vak ijdelheid geval verdacht

- Jan 14, 2016-

Changsha Instituut voor culturele relikwieën en Archeologie personeel zo spoedig een maand geleden, op 4 augustus, heeft zijn gestationeerd in Dongfeng road, een site van archeologische vindplaatsen. Archeologische opgraving van spanning na meer dan een maand, terwijl iedereen lichamelijk en geestelijk uitgeput vanwege de kleine oogst, was wanneer de verdachte East "magistraat mevrouw" oude graf archeologische team geesten steeg.

Zhao Jin vertelde verslaggevers dat op de site waarin ze zijn gevonden in graven 14, maar professionele graf Rovers in de Republiek "leraar" onder preëmptieve aanvallen. Archeologen hebben shangchengzuo op 25 mei 1941, opgenomen in zijn dagboek: "kwam tot oude ten noordoosten buiten Changsha du Jia Hill, Dong Jia fen, Tang en Wang Jia-lange Draag oog en andere plaatsen, bezoeken hebben het opgraven van oude graven. Hole is een Chinese kruidengeneeskunde apotheek, en begint verrast zijn veel, en alle van de gestolen. "De archeologische werknemers invoeren van de site van Changsha, was op een Tomb Raider shangchengzuo zei, 14 graven, 7 hole links, zelfs de tijd niet kan onderzoek, slechts 4 graven van de Tang-dynastie, 2 Song-dynastie opgegraven uit het graf van Kai yuan Tong Bao munt en een aantal Tang en Song-dynastie porselein.

In de afgelopen dagen, wanneer slechts 1 km van de steile bergkam site uit toen hij ontdekte het nieuws van Westelijke Han graven van de adel, vonden ze deze dynastie van de Oostelijke Han-dynastie graf. Hoewel het graf is "meester" bezocht, maar enige graven ten noorden van de begrafenis goederen wordt gestolen. Misschien omdat het graf te storten, South side van het graf graf begraven in de herfst, nog steeds gepaard met eigenaar gaat.


Een paar:Japan Samurai: Te frissen Up voordat de slag bij vak op elk gewenst moment na Volgende:Of niet, de keizer heeft ook "vanity Case"