Levering van acrylplaat

- Jan 04, 2018-

Gebruik van acrylplaat:

PMMA heeft de voordelen van lichte, lage prijs en gemakkelijke molding. Zijn vormmethode is gieten, spuitgieten, machinale bewerking, thermisch vormen, enz. Vooral spuitgieten, kan in massa worden geproduceerd, eenvoudig proces, lage kosten.

Acryl is een goed nieuw materiaal voor het produceren van sanitair na keramiek. Vergeleken met traditionele keramische materialen heeft acryl de volgende voordelen naast zijn ongeëvenaarde hoge helderheid en helderheid. Reinigen is sterk, wil zacht schuimdip gebruiken een puntentandpasta om te kunnen afnemen maak een nieuwe schoon; de textuur is zacht en de winter is niet koud en bijt; kleurrijk, kan voldoen aan de individualiteit nastreven van verschillende klasse. gebruik yakeli om een wastafel, badkuip, toilet te maken, niet alleen de stijl is voortreffelijk, slijtage duurzaam, en hebben milieubeschermingseffect, zijn stralingslijn is gelijkaardig aan de stralingsgraad van het skelet van het menselijke lichaam. Acrylreiniger is vrij vroeg in de Verenigde Staten geweest en heeft meer dan 70% van de internationale markt voor zijn rekening genomen.

Vanwege de moeilijkheid en hoge kosten van de acrylproductie, heeft de markt veel goedkope en goedkope alternatieven. Deze vervangers staan ook bekend als "yakeli", gewone organische borden of samengestelde platen (ook bekend als sandwichplaten). plaat is gemaakt van gewoon organisch glas pyrolyse materiaal en pigment, de oppervlaktehardheid is laag, gemakkelijk te vervagen, het polijsteffect is slecht na het schuren. Het composiet bord heeft slechts een dunne laag acryl op het oppervlak. In het midden bevindt zich ABS-plastic, dat gemakkelijk is op te nemen wanneer het wordt gebruikt. True en false acryl kunnen worden onderscheiden van het kleine kleurverschil en het polijsteffect van het plaatgedeelte.

1. Bouwtoepassing: raam, geluiddichte ramen, lichtkap, telefooncel, etc.

2. Reclame-applicaties: lichtbakken, borden, borden, display, enz

3. Transporttoepassing: trein, auto, enz

4. Medische toepassing: babyverzorgingsdoos, diverse chirurgische medische apparaten en benodigdheden: badkamerfaciliteiten, ambachten, cosmetica, steigers, aquaria, enz.

5. Industriële toepassing: oppervlakteplaat en dekking, enz

6. Verlichtingsapplicaties: fluorescentielampen, kroonluchters, straatlantaarns, enz


Een paar:Acryl make-up displaystandaards Volgende:Het gebruik van acryl in het teken