Stephen Willian Hawking

- Mar 14, 2018-

Hallo, jongens

Vandaag krijgen we slecht nieuws - de grote fysicus Stephen Willian Hawking is overleden

In mijn gedachten is Hawking een groot en sterk wetenschapper, die ALS-vorm heeft toen hij jong was. Hij werd niet verslagen door de ziekte, maar was actief in het leven en leverde een grote bijdrage aan de menselijke vooruitgang.


Stephen William Hawking (8 januari 1942 - 14 maart 2018) is een Britse fysicus en kosmoloog met ALS. Patiënten met amyotrofische laterale sclerose zijn verlamd en niet in staat om te spreken. Hawking's voornaamste onderzoeksveld is kosmologie en het gat, de singulariteit van algemeen relativiteitstheorema en black hole gebiedsstelling, brengt het model naar voren van verdamping van het universum zwart gat en grenzeloos Hawking, in verenigde de twee basistheorieën van de fysica van de 20ste eeuw, Einstein's oprichters relativiteitstheorie en kwantummechanische aspecten van Planck stelden belangrijke stellingen uit stap.

Hawking is een van de meest vooraanstaande fysici sinds Newton en Einstein, bekend als de "koning van het universum". In april 2017 zei Hawking dat hij vastbeslotener dan ooit was dat mensen de aarde vóór 2117 zouden verlaten.

Stephen Hawking is op 76-jarige leeftijd overleden op 14 maart 2018.


Een paar:Treasure What We Have Volgende:Stewardess heeft een taxi koffer gedood