Moeten de feestdagen van de Gouden Week worden afgeschaft

- Apr 25, 2018-

Moet de Gouden Week Feestdag worden afgeschaft

Het valt niet te ontkennen dat de introductie van de gouden weekvakanties in China de ontwikkeling van de economie en het toerbedrijf van de natie aanzienlijk heeft bevorderd en het leven van mensen heeft verrijkt. Mensen in het hele land hebben meer tijd en geld besteed aan reizen en ontspannen.

Omdat elke munt twee kanten heeft, hebben de gouden weekvakanties ook een hele reeks problemen met zich meegebracht. Ten eerste omdat mensen in het hele land hun vakanties in dezelfde periode doorbrengen, en het bijna overal vreselijk druk is. Voor een ander profiteren sommige zakenlieden van de vakantie van een week en verhogen ze de prijs van grondstoffen en diensten.

Persoonlijk ben ik van mening dat het noodzakelijk is voor mensen om lange vakanties te hebben, maar het is niet nodig dat ze de vakanties hebben gedurende de enige periode van tijd. In plaats daarvan zouden ze de vrijheid moeten hebben om hun eigen vakanties te regelen. Alleen hierin manier kunnen ze echt ontspannen en zichzelf opfrissen voor een nieuwe ronde van werk.

Een paar:Acryl cosmetische organizer Volgende:World Book and Copyrights Day