Moeten studenten toestemming krijgen om te trouwen

- May 02, 2018-

Moeten studenten toestemming krijgen om te trouwen

Het valt niet te ontkennen dat het tegenwoordig een fel bediscussieerd onderwerp is of universiteitsstudenten moeten mogen trouwen. Enige tijd geleden werd het verbod opgeheven door een aantal universitaire studenten die gingen trouwen. De houding van deze mensen verschilt sterk. Sommigen hebben de positieve mening. Ze zeggen dat de meeste studenten volwassenen zijn en dat het een basisrecht is voor diegenen die de juiste leeftijd hebben bereikt om te trouwen. Daarnaast stellen ze dat met hun biologische en emotionele behoeften is voldaan. Deze studenten zullen studeren beter.

Veel anderen hebben echter de negatieve mening. Ze beweren dat universiteitsstudenten zich moeten concentreren op hun studie in plaats van te trouwen. Studentenstudie van het collegejaar vele jaren, willen hun dromen nastreven en als ze in collega trouwen, trouwen is het zo dat ze hebben een famliy. Ze verdienden echter geen geld en konden hun familie niet steunen.

Wat mij betreft, vind ik dat het goed is voor collega-studenten om te trouwen in collega's, maar ze moeten zich richten op studie.

Een paar:Acryl aquarium Volgende:Leer alleen te zijn