Shanghai Spirit

- May 28, 2018-

Op 9 juni vindt de achttiende vergadering van de raad van staatshoofden van de SCO -lidstaten plaats in Qingdao. Vanaf een nieuw historisch startpunt zullen alle partijen een grotere consensus opbouwen, meer dividend uitkeren en een nieuwe weg van ontwikkeling en groei van de SCO inslaan .

 

Met wederzijds vertrouwen, wederzijds voordeel, gelijkheid, overleg, respect voor culturele diversiteit, en streven naar gemeenschappelijke ontwikkeling van de "Shanghai-geest", de SCO 17 jaar van buitengewone ontwikkeling doorgegeven.   In 17 jaar, de "Shanghai-geest" is het kernconcept van de SCO , ook de kostbare spirituele rijkdom in de internationale betrekkingen.

 

"Shanghai spirit" is de basis van de overleving en ontwikkeling van de sco.   De geest van Shanghai is vanaf het begin opgenomen in het sco-charter. Praktijk heeft bewezen dat deze geest de actieve samenwerkingsintentie van de leden inspireerde, de familie van de sco wordt sterker, de inhoud van de samenwerking van de eerste bescherming van regionale veiligheid en stabiliteit, ook geleidelijk aan verdieping voor politieke, economische, veiligheids- en humaniora, externe uitwisselingen en mechanismen voor de constructie van zes belangrijke gebieden. De sco heeft een belangrijke regionale en internationale invloed uitgeoefend.

Een paar:Pet Volgende:Er is geen bewijs dat de raket neergeschoten werd Het Maleisische vliegtuig kwam uit het Russische leger