Post-vakantie syndroom bij mensen

- May 04, 2018-

Post-vakantie syndroom bij mensen

Met het sombere vooruitzicht van de komende vakantie zouden veel mensen last kunnen hebben van post-holiday syndroom, dat verwijst naar een algemeen gevoel van depressie voordat ze terugkeren naar het dagelijks leven, wat wordt veroorzaakt door een onregelmatige levensstijl tijdens de vakantie. Symptomen zijn vermoeidheid, gebrek aan eetlust en concentratie, irrtability en een gevoel van hulpeloosheid.

Verschillende redenen kunnen dit verklaren. Maar het belangrijkste van alles is dat een groot aantal mensen de neiging hebben om zichzelf te overeten tijdens het eten, feestvieren en spelen tijdens de vakantie, waardoor het moeilijk is om zich aan te passen aan hun routinewerk- en levensplanning en levensritme.

Mijn suggesties om dit syndroom aan te pakken zijn als volgt. Ten eerste, oefenen en vasthouden aan een normaal schema tijdens de vakantie, zullen een verschil maken en het syndroom van vakantie in de kiem smoren. Daarnaast loont het om een paar dagen eerder terug te komen voordat het semester begint. De vroege terugkeer lijkt de vakantie te hebben gehouden blues op afstand.

       

Een paar:De gevolgen van de internationale financiële crisis Volgende:Mijn mening over boeken