Pompeio gaat de DVK opnieuw bezoeken

- Aug 08, 2018-

[Global Network Reporter Ding Jieyun] US National Security Advisor Bolton onthulde onlangs in een interview dat minister van Buitenlandse Zaken Pompeio weer Noord-Korea zal bezoeken. Het persbureau Yonhap citeerde echter het lokale tijd 7-nieuws van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dat Pompeio het Noord-Koreaanse plan niet had bezocht.


Gevraagd naar de mogelijkheid van Pompeio's bezoek aan de DVK, zei Heather Norte, een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, tijdens een regelmatige persconferentie op 7 dat er geen toegangsplan was dat in dit stadium kon worden aangekondigd. Maar hij voegde eraan toe dat het onmogelijk is om precies te voorspellen wat er zal gebeuren. Norte zei ook dat hoewel de kwestie van denuclearisatie in Noord-Korea tijd kost, de DVK en de VS hun dialoog voortzetten.


Op de lokale 6-daagse tijd vertelde Bolton aan het Fawkes-nieuwsnetwerk dat president Trump een plan voor Pompeio naar voren bracht om de topleider Kim Jeong-eun van Noord-Korea te bezoeken. Tot nu toe heeft Peng Pao drie keer Pyongyang bezocht.


Een paar:Wat zijn de classificaties van acrylboxen? Volgende:China heeft de invoertarieven op sommige landen in de Aziatisch-Pacifische handelsovereenkomst verlaagd