Plastic Artist - Acrylverwerkingstechnologie

- Jan 03, 2018-

Acryl kan worden gegoten, spuitgieten, extrusie, thermisch vormen, lasergraveren, lasersnijden en andere processen.


Gietvormen

Gietvormen wordt gebruikt voor het vormen van organische glasplaat, staaf en ander profielmateriaal.

Na het gieten moeten gietproducten opnieuw worden verwerkt, na-verwerkingsomstandigheden is minder dan 60 ℃ temperatuur 2 uur, 2 uur minder dan 120 ℃ hittebehoud.


Spuitgieten

Het spuitgieten neemt het korrelige materiaal aan dat wordt geproduceerd door suspensiepolymerisatie, dat wordt gevormd op de gewone plunjertype of schroeftype injectiemachine.

Procesparameters inclusief spuitgietmachine schroef terug, plunjertype spuitgietmachine, cilindertemperatuur 180 ℃ ~ 200 ℃;

In het midden van 190 ℃ ~ 230 ℃;

De voorkant van de 180 ℃ ~ 210 ℃;

Nozzle temperatuur 180 ℃ ~ 210 ℃ of 210 ℃ ~ 240 ℃;

Vormtemperatuur 40 ℃ ℃ ~ 80 ℃;

Injectiedruk 80 MPa ~ 120MPa of 80MPa ~ 130MPa;

Druk druk MPa 40MPa ~ 60MPa;

Schroefsnelheid -1,20rp. M ~ 30rp.

Spuitgietproducten hebben ook nabewerking nodig om interne stress te elimineren, verwerking uitgevoerd in 70 ~ 80 ℃ hete luchtcirculatie droogoven, verwerking van acryl bar tijd afhankelijk van de dikte van het product, gemiddeld alle 4 uur of zo.


thermoforming

Thermovorming is een organische glasplaat of plaat gemaakt van verschillende groottevormige producten, waarbij het proces van het snijden in de vereiste grootte van de vorm geklemd op het vormframe, het verwarmen om het te verzachten, het persvormoppervlak om het weer dicht te laten plakken, hetzelfde zijn als de profielvorm, na afkoeling om het ontwerp af te ronden, de snijkant voor een snel product.

Druk kan worden uitgeoefend door vacuümtrekken of door directe druk naar de convexe modus met het vlak.

Met behulp van snelle vacuümvormproducten met lage trek, wordt geschikt gebruikt in de buurt van de onderste grenstemperatuur, vormen vorm complexe dieptrekproducten worden gebruikt dicht bij de grenstemperatuur, gebruikt in het algemeen de normale temperatuur.


Een paar:Bloemstuk Volgende:Ik ontmoette met acryl