Doorzettingsvermogen betekent overwinning

- Apr 10, 2018-

Doorzettingsvermogen betekent overwinning

Om u de waarheid te vertellen, gisteren is mijn humeur erg depressief, ik betwijfel constant het werk, twijfel voortdurend aan mezelf, ik heb altijd het gevoel gehad dat de baan misschien niet geschikt voor mij is, ik vind ook dat het werk heel moeilijk is. Ik kan absoluut niet doe het. Dus ik zei tegen mijn broer dat ik de baan echt wilde opgeven.

Nadat ik naar mijn woorden heb geluisterd, denkt mijn broer dat deze situatie normaal is, dat iedereen zulke negatieve emoties heeft, soms plotseling het gevoel zal hebben dat zijn werk erg saai is, plotseling het vertrouwen verliest. Maar dit is geen groot probleem, zolang als je kunt in je eigen geloof, vergeet je oorspronkelijke doel niet, pas je eigen gemoedstoestand aan, je zult in staat zijn om door deze moeilijke tijd heen te komen.

Na het luisteren naar mijn broer, voel ik me erg geïnspireerd. Ja, ik kan me niet voorbereiden om me terug te trekken in de problemen. Er zal altijd een oplossing zijn, zeg ik tegen mezelf. Ik voel me vandaag een stuk beter. Ook keerde ik terug naar normaal werk , Denk ik, zonder deze toewijding in het hart, mag ik nu geen gelegenheid hebben om hiernaar toe te gaan om met je te praten. Wat ik je vandaag wil vertellen, is niet om snel op te geven, vast te houden is om te winnen en je zult het leven hebben jij wil.

    

Een paar:Eén gordel en één weg opent een nieuw pad voor landen om gemeenschappelijke ontwikkeling en welvaart te bereiken Volgende:Wat is de lasergravure