Mensen die niet genoeg slaap krijgen, zouden laat in de weekenden moeten slapen om hun leven te helpen verlengen

- May 24, 2018-

mensen die niet genoeg slaap krijgen, zouden in het weekend te laat moeten slapen om hun leven te verlengen

Volwassenen van 18 tot 60 jaar zouden meer dan zeven uur per nacht moeten slapen, volgens de Amerikaanse academie voor slaapgeneeskunde en slaaponderzoek.

Volgens de Washington-post die op 23 mei werd gemeld, gisteren (23 mei), publiceerden onderzoekers van de universiteit van Stockholm, Zweden, in het dagboek van slaaponderzoek een artikel, dat ze antwoordden op 'in het weekend als het de moeite waard is'.

Onderzoek toont aan dat voor mensen die niet genoeg slaap krijgen, als u laat in het weekend laat slaapt, u langer kunt leven.

Universiteit van Stockholm, directeur van het instituut onder druk staande collega's van Tate, studie gevolgd 38015 Zweedse mensen slaap-, ziekte- en overlijdensgegevens van het object van studie over 13 jaar tracking-onderzoek.

Het belangrijkste doel van de studie was om uit te vinden of weekend slaap supplementen nuttig zouden zijn, in een poging om de kloof in slaaponderzoek te overbruggen.

In het experiment werden proefpersonen verdeeld in drie groepen: korte slapers (die gemiddeld minder dan vijf uur sliepen), middelgrote slapers (die ongeveer zeven uur sliepen) en lange slapers (die meer dan negen uur sliepen).

Zowel korte slapers als lange slapers hadden hogere sterftecijfers dan het gemiddelde.

De slaap- en rustgewoonten van degenen die in de middelste slaapgroep slapen, zijn over het algemeen ongeveer 5 uur op weekdagen en 7 of 8 uur in het weekend. Het sterftecijfer en de gemiddelde mortaliteit van deze groepen zijn in principe hetzelfde.

Dus concludeerden de onderzoekers dat korte slapers hun leven kunnen verlengen door het weekend opnieuw te gebruiken.Een paar:Chinese mensen hebben meer en meer vakantie Volgende:Wat is de Storage Organizer