Pennen potlood houder

- Jun 14, 2018-

De houder van de ontvanger heeft een verscheidenheid aan stijlen, met verschillende materialen, perfecte rondingen, slim ontwerp, een pen, een tack, een paperclip, een kaart, een nietmachine en andere kleine voorwerpen, en de tafel kan schoon en netjes worden gehouden .


De penhouder bestaat voornamelijk uit een houten pennenhouder, ijzeren net, pennenhouder, papieren omslag, pennenhouder en plastic pennenhouder. De penhouder kan worden opgedeeld in vele stijlen, zoals (meerdere verdiepingen, divers, multi-type, multifunctioneel). Met verschillende materialen, perfecte rondingen, een ingenieus ontwerp, het opbergen van kleine voorwerpen zoals pennen, pinnen, kaartclips, visitekaartjes, nietjes enzovoort, kan het de tafel schoon houden.


Het wordt gebruikt voor het plaatsen van vaak gebruikte bestanden en materialen en voor gemakkelijk toegankelijke bestanden. Bovendien is het mooi en duurzaam, waardoor kantoorruimte schoon en overzichtelijk is en mensen een gevoel van schoonheid en schoonheid krijgen.


Hieronder vindt u onze nieuwe en best verkopende pennenhouder van acryl. Deze pen sorteert uw pen, potlood, nietmachine, liniaal, enz. En houdt uw tafelblad schoon en opgeruimd. Als u het wilt kopen, neem dan gerust contact met ons op.

Acrylic Pen Holder (2).jpg

Een paar:90, heeft 3 miljoen yuan gedoneerd Volgende:De installatie van de badkamerkast