Parijs, Frankrijk: Gemeentelijke openbare voorzieningen verbieden plastic rietjes sinds september.

- Jul 13, 2018-

[global network reporter Zhao Yizhen] de Franse "European Times" 12 Daily zei in juli dat een resolutie aangenomen door de gemeenteraad van Parijs onlangs heeft gestemd dat het gebruik van plastic tubages geleidelijk zal worden verbannen van grote gemeentelijke openbare instellingen zoals scholen, verpleeghuizen , stadions en musea vanaf september.


Volgens rapporten heeft de Franse vereniging van Bas les Pailles een initiatief op internet gelanceerd en meer dan 140 duizend handtekeningen ontvangen. Later, op initiatief van de milieupartij en de Democratische Progressieve Partij, stemde de Parijse gemeenteraad over de maatregel. De vereniging zegt dat plastic rietjes extreem schadelijk zijn voor de vegetatie en het leven in de zee, en ook een van de tien meest onzin zijn die aan de Franse kust zijn opgeruimd.


De regering van Parijs zal een reeks acties lanceren die hopen dat de cafés, hotels en restaurants van de stad een rietje vervangen, en het stadsbestuur moedigt Parijzenaren ook aan geen stro te gebruiken. Deze zomer zal de gemeentelijke overheid van Parijs de publiciteit verhogen. De strandactiviteit in Parijs staat elke zomer in het middelpunt van de publiciteit.


Nog niet zo lang geleden kondigde de Franse minister van milieubescherming, Yu Luo, aan dat hij hoopte het gebruik van stro en andere plastic wegwerpproducten te verbieden.


Er werd gemeld dat de verhuizing in Parijs geen speciaal geval was. Sinds 1 juli heeft het hoofdkantoor van Starbucks in Seattle het gebruik van wegwerp rietjes en tafelgerei in alle winkels in de stad verboden.


Een paar:Een overstroming die de Bitcoin-productie vertraagt? Sichuan mensen lachten na buitenlandse media-rapporten Volgende:Bijna 7 van de Russen geloven dat er een wereldregering is: Power Behoort tot de rijken.