Schilderij van de bloemgift Naiad Shell Art Craft

- Sep 01, 2016-

Basisinfo

Model NO.:T02Materiaal: Shell, acryl
Vorm: vierkantAfwerking: handgesneden
Pakket: Gift BoxMerk: bloem & groen
Oorsprong: Shenzhen, ChinaGrootte: 270 × 360mm
HS Code: 4403167531Productie capaciteit: 50, 000/jaar

1. Selecteer natuurlijke shell materiaal en unieke Oceaan stijl begiftigen, collocate, palmvarens, asperges fern etc., soort van een stukje rust in het lawaai.
2. combinatie van vrijheid en hindernissen, zodat kleine vierkante ruimte, maar leven vrij ademen en hier bloeien.

Zwarte Mop: Gestate zwarte parel, alleen groeien in koraalrif van hemel-achtige French Polynesia Tahiti in de Stille Zuidzee. Goddelijke schoonheid-zwart-mop met regenboog kleur evoling in pikzwarte, is uitgegroeid tot de Jager van esthetische liefhebbers.
Goud-lip: Zuiver wit met regenboog schaduw, voornamelijk geproduceerd in Australië!
Gele lip mop shell: de moeder van de parel, voornamelijk geproduceerd in de Filippijnen, Indonesië en Thailand. Binnen de parel shell is de rand gouden.
Net als Chinese gele upmostimperial macht symboliseren, is deze lichte gele en gouden gele parel shell gewoon de meest waardevolle aard.
Abalone: Met holle structuur en verbluffende en pearl quanlity, zelden gezien, het alleen gegroeid in de kust van Nieuw-Zeeland.
Land, bos, Oceaan, hemel... Overvloedige en wazig kleur en de opvallende textuur zijn indrukwekkend. Zacht en elegant, geeft het extase en licht.
Roze Shell: Zelden gelegen op MID - en stroomopwaarts gebied van Mississippi River of America, vanwege haar specail kleur, kostbare it'svery.
Pen Shell: Koffie kleur, licht en bloemrijk.
Naiad: Binnen is blauw of licht paarse pearl quanlity.

Productbeschrijving

Een paar:Bezoek Clients Volgende:Acryl vaas