Onze Designer

- Nov 03, 2016-

Ons bedrijf Shenzhen Tinya Plastic Products CO., LTD, meer dan 10 jaar. Jaarlijks, maandelijks, wekelijks, zelfs elke dag, zullen we ontworpen of gemaakt van vele nieuwe displays. Misschien andere vorm, andere kleur, differentconstruction enz. Onze ontwerper is een goede vrouw, ze is erg professioneel. Ze trekken altijd 3D beelden, 2D foto voor onze klanten. Als de klant wilt toevoegen een nieuw idee over het acryl weergeven, of misschien hij of zij is niet tevreden met het ontwerp, en willen doen van enkele wijzigingen. Onze ontwerper zal het opnieuw en opnieuw, trekken gewoon voor het voldoen aan de eisen van onze klanten.


Naast 3D afbeeldingen tekenen voor onze klant, onze ontwerper moet ook foto's nemen voor onze klanten of onze nieuwe ontwerpen. Vanochtend eindigde onze steekproef maken departement het nieuwe acryl wimper organisator monster, zodat onze ontwerper moet sommige goede en heldere foto's te nemen, zodat we kunnen het kennismaken met onze oude of nieuwe custoemrs en het op onze website laat. Ze hield veel rekwisieten, onze belangrijkste producten is acryl cosmetica display, acryl wimper organisator, scherm van de toebehoren van de telefoon, ecigarette e liquid display enz. Dus wanneer nam foto, ze vindt de rekwisieten en zet het op het scherm, dat zal laten de foto's worden aantrekkelijker en groot. Nadat ze nam de foto's, ze meer software zal gebruiken om te verwerken van de foto's, ze is een goede en zachte vrouwen, waarderen we haar zo veel!

Groothandel acryl wimper organisator, 4 Tier duidelijk oog Lash extensies houder, aangepaste make-up cosmetische opberglade 36 wimper kan houden


Een paar:Klein dier Volgende:Gelukkig reizen In Huizhou