Of niet, de keizer heeft ook "vanity Case"

- Jan 14, 2016-

Als keizer Qianlong, vaak gebruik maken van hun vrijetijd te genieten van de paleis collectie zelfs verordende dat ambachtslieden nog kloon een zak in de zijkant van een kleine schatkistje, gemakkelijk, spelen met, dit is de curio, wat betekent dat veel van de schatten van de handschoen opgenomen. Dus, mensen vaak vertellen curio "The Emperor's toy box."

"Rosewood curio box" is een regel, maar de vierkante doos. Het voordeel van deze stijl is de kleinste, gunsten van shouzhu. Echter, de vorm is eenvoudig, maar niet saai. Omdat de ambachtslieden "open venster" decoratieve technieken gebruikt, kunnen aan de ene kant mensen genieten van schilderkunst en kalligrafie aan de ene kant en breng het venster kijk uit naar de psychologische.

Vakken één voor één verwijderen van muren, na de invoering van vier fan-vorm een gevoel van stroom, samen met de centrale circulaire muur effect van manoeuvre wordt, laat ze weten dat het beginnen zal te schakelen als een windmolen. Als u denkt dat het plezier van Schateiland is beëindigd en zal stoppen, dat verlies groot kan zijn!

Meru is immers ook een opslagruimte aan de onderkant van het vak. Deze moderne interieur en bijna met eenparigheid van stemmen, onder vlakke opslagruimte, met behulp van zeer creatief. Curio ontwerp lijkt gevarieerd, verfijnd, ongeacht vak, vak, box, kabinet, is een beter gebruik van de ruimte-technologie werkt, met de meest beperkte ruimte, een maximum van items op te slaan.


Een paar:Oude mysterie vak ijdelheid geval verdacht Volgende:No